Так, в інтерв'ю Viva! українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, що Ніна Митрофанівна розповіла про свій діагноз на початку серпня 2023 року, а у жовтні її не стало. За словами жінки, це стало шоком для всієї родини.

Як з'ясувалося, народна артистка України вже чотири роки хворіла на рак.

"8 серпня в якийсь момент вона стала погано почуватися (дуже живіт хворів) і швидка відвезла її до лікарні. Для всіх це було шок. Як це – людина, яка все життя була енергійна, спортивна, не пила, не курила, до кінця життя бігала сходами – могло статися. Лікар сказав, що Ніна Митрофанівна вже майже чотири роки мала хворобу. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби

"У лікарні ми її не залишали одну. Наша родина, всі мої родичі приїжджали щодня. Змінювалися, чергували біля неї, гуляли з нею, у двір вивозили. І рівно через два місяці, 8 жовтня, це сталося”, – каже Тоня.

Саме тому Тоня Матвієнко закликала людей раз на рік проходити повне обстеження організму, адже якщо хворобу виявити на ранніх стадіях, її можна вилікувати.

"Хочу, щоб усі почули, тим паче - ті, кому за 40 років: обов'язково робіть профілактичні обстеження в лікарів та раз на рік проходьте медичні чек-апи. Адже на ранній стадії це можна зупинити й прожити ще дуже багато років", - закликала виконавиця.

Популярні новини зараз

Виростуть хрусткими та солодкими: спробуйте цей японський метод вирощування гарних та смачних огірків

З-за столу не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Показати ще

"Я і зараз ще не вийшла з коматозу, – продовжує Тоня. – Іноді навіть сплю у її кімнаті. Так, не можу прибрати її ліжко. Радять одяг та речі винести… Ні, хочу, щоб був його запах. Я хочу ще до неї заходити. Я ще не готова. У мене зараз трапляються моменти, коли я хочу подзвонити, чимось поділитися з нею: зараз мамі розповім, треба у мами запитати. Або, наприклад, Ніна маленька: "Я хочу такий чай, як бабуся робила!" І я ловлю себе на думці, що зараз мамі зателефоную і спитаю, який саме чай.

Читайте також:

У мережі показали, як виглядає батьківщина Шойгу: злидні, безробіття та вкрадена залізниця. Відео

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе