У лютому 2023 року знаменитий англійський рок-музикант Оззі Осборн повідомив фанам, що йде зі сцени. Більше того, він заявив, що "на біса злий", оскільки він вже ніколи не отримає "шансу попрощатися або подякувати" своїх шанувальників за своє яскраве життя.

І ось днями "хрещений батько хеві-металу" розповів про своє здоров'я.

Виявляється, під час однієї з останніх операцій в одному з хребців лікарі виявили пухлину. Процедура полягала в тому, щоб усунути пошкодження, спричинені падінням у 2019 році, яке зрушило металеві стрижні, додані до тіла після аварії на квадроциклі у 2003 році.

"Це мене дуже сильно вибило з ладу. Друга операція пішла кардинально не так і фактично залишила мене калікою. Я думав, що працюватиму як після другої та третьої, але з останньої вони вставили мені довбаний прут у хребет. Знайшли пухлину в одному з хребців, тож довелося все це виймати. Це досить важко і мій баланс зовсім поганий», - заявив він журналістам.

При цьому цене єдина проблема зі здоров'ям, з якою зіткнувся музикант за останні роки. Так, у 2020 році стало відомо, що екс-соліст групи Black Sabbath страждає від хвороби Паркінсона.

Останній рік життя музикант взагалі назвав пекельним, адже його організм зовсім не слухається його. А ще він шокував шанувальників заявою, що йому лишилося жити десять років.

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Показати ще

"У кращому випадку, у мене залишилося 10 років, а коли ти стаєш старшим, час набирає швидкість. Мені подобається ідея, що якщо у тебе невиліковна хвороба, ти можеш поїхати кудись у Швейцарію і швидко все вилікувати», - зізнався Оззі.

Осборн зазначив, що він не боїться смерті, але хоче уникнути "тривалого, хворобливого та жалюгідного існування".

До речі, всупереч усьому 74-річний важкохворий англійський рок-музикант Оззі Осборн мріє востаннє вийти на сцену і сказати: "Привіт, хлопці, дякую за моє життя". За його словами, навіть якщо він помре наприкінці концерту, то він все одно буде найщасливішою людиною у світі.

Нагадаємо, що Оззі Осборн прославився в 1970-х як фронтмен знаменитої хеві-метал-групи Black Sabbath, виконавши такі культові пісні, як "War Pigs", "Iron Man"; та "Paranoid".

Він розпочав успішну сольну кар'єру в 1979 році, заробивши увагу своїми обурливими публічними виступами та викликаючи гнів консервативних груп.

Пізніше артист зібрав новий легіон шанувальників, з'явившись у популярному реаліті-шоу "Осборни".

І тут Оззі знову чекав успіху, бо "The Osbournes" були першим шоу такого роду, яке коли-небудь вигравало премію "Еммі".

Читайте також:

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе