Ввечері 29 листопада 2023 року в Москві з розмахом пройшла XXVIII церемонія нагородження національної музичної премії "Золотий Грамофон" - найавторитетнішої нагороди у російському шоу-бізнесі. Так, уCrocus City Hall зібрався весь колір російського шоу-бізнесу. Заповітну статуетку вже не вперше отримали Діма Маліков, Філіп Кіркоров та Сергій Лазарєв. Саме з останнім виконавцем хотіла відзначитися на спільному фото скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, ось тільки екс-прима Великого театру отримала від воріт поворот.

Так, за інформацією російського телеграм-каналу "Зірочок", під час фотосесії російської естради на тлі банера, російський співак Сергій Лазарєв принизив Анастасію Волочкову своєю відмовою зробити спільне фото. Більше того, багато хто звернув увагу, що Лазарєв буквально відскочив від балерини, як від прокаженої.

Зазначимо, що для цього світського виходу Анастасія Волочкова обрала мереживну сукню-комбінезон, що обтягує. Провокаційне вбрання ледве приховувало нижню білизну 47-річної балерини. Яскравою деталлю образу став довгий сріблястий шлейф.

Епатажна зірка зібрала волосся в пучок і нанесла легкий макіяж у бронзових тонах.

Драма розгорнулася на тлі заяв Кіркорова, який зізнався, що у школі його улюбленим предметом були уроки праці. Поп-король розповідав, що любить "ліпити та майструвати" і не вміє шити, поки пригнічена Волочкова з незручною усмішкою переживала публічну відмову з боку Лазарєва.

"Я не фотографуюся, вибач, Настя", - заявив Лазарєв балерині.

Популярні новини зараз

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Не гайте часу: що потрібно обов'язково зробити, якщо вкусив кліщ

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Показати ще

Після цього співак ретирувався за спину Філіпа Кіркорова.

На відео, яке опублікували в Мережі помітно, що Анастасія Волочкова не очікувала такого результату подій і дуже засмутилася.

У коментарях до публікації користувачі Мережі висловили припущення, що Волочкова через свої скандальні витівки стала нерукопожатною серед інших артистів.

"Куряться від неї", "Вже гидують Настюшею", — написали вони.

До речі, Філіп Кіркоров удостоївся честі зробити разом фото з Лазарєвим.

Читайте також:

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе