Звичайні росіяни мріють про будиночок у цьому районі, проте мало хто знає, що модне котеджне селищебізнес-класу Крекшино, яке розташоване за 21 км від МКАД,< a i=2> приховує безліч таємниць про своїх мешканців. Наприклад, на стінах кухні та вітальні одного з будинків досі збереглися сліди від куль – так свого часу пострілами з пістолета відомий продюсер Олександр Шульгін намагався утримати свою дружину, співачку Валерію, від розлучення. Моторошні крики з цього будинку неодноразово чули зоряні сусіди і серед них і Олександр Буйнов.

І справді, відомий російський виконавець Олександр Буйнов разом із дружиною Альоною саме у Крекшино побудував білий двоповерховий особняк із мандардою, де дуже часто проходять посиденьки для зіркових друзів. Не дивно, що від такого життя можна спитися, пишуть Рос ЗМІ. Так, виправившись свого часувід серйозних онкологічних проблем зі здоров'ям, Олександр вирішив жити на повну котушку, тому на всіх тусовках він дозволяє собі випити.

Так, днями радіоведуча Алла Довлатова, яка живе з ним по сусідству, розповіла, що щовечора спостерігає, як відомий співак, народний артист Росії Олександр Буйнов, збирає пляшки та сміття на узбіччі.

Такими одкровеннями радіоведуча Алла Довлатова поділилася під час премії Росспоживнагляду "Екологія – справа кожного".

"Мій сусід по дачі - співак Олександр Буйнов, – зізналася Довлатова. - Він щовечора йде гуляти з собакою і паралельно збирає по узбіччям пляшки. <…> Щовечора він на своєму бойовому посту.

Звичайно ж, все це було сказано в контексті того, що Олександр Буйнов записався в екологи, але насправді Рос ЗМІ вже неодноразово писали, що співак ледве зводить кінці з кінцями через алкоголізм, а розкішний будинок оплачувати нема чим.

"Збирає він у поліетиленовий пакет ще й папірці, і взагалі все сміття, яке необдумано кидають люди", – заявила зіркова сусідка Олександра Буйнова про реальне життя відомого на всю країну музиканта.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Показати ще

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе