Український оглядач шоу-бізнесу Богдан Беспалов пролив світло на сагу про розлучення Потапа та Насті Каменських, заявивши, що Потап постійно зраджував, і Настя знала про це.

Про це пише «УНІАН»

За словами Беспалова, Настя довгий час грала за правилами Потапа, навіть знаючи про інших жінок, обираючи маніпуляцію та тиск замість прямої конфронтації.

Беспалов стверджує, що повернення Насті до України після повномасштабного вторгнення спонукало її переоцінити ситуацію та дистанціюватися від Потапа. Імовірно, після розлучення вона веде переговори з мейджор-лейблом про свою сольну кар'єру.

Беспалов вважає, що Потап докладе всіх зусиль, щоб утримати Настю поряд із собою, адже без неї йому буде важко.

За словами Беспалова, Каменські вже мають нові романтичні інтереси. Настя нібито закохалася в когось без відома Потапа, який зараз опиняється у вразливому становищі.

Популярні новини зараз

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Готуйтесь до неприємностей: що станеться, якщо їздити влітку на зимовій гумі

Показати ще

"У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить у те, що вона каже, бо зараз вона в домінуючій позиції, а він - зламана лапка, намисто, діадема..." – зазначив Беспалов.

Незважаючи на розставання, пара офіційно не розлучилася через невирішені майнові питання. На закінчення Беспалов припустив, що Потап матиме непросте майбутнє.

"Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй відтяпати якнайбільше. Потапа чекає плачевне майбутнє", - підсумував Беспалов.

Читайте також:

Ось звідки беруться всі біди та нещастя: чому в жодному разі не можна сидіти на розі столу

Україна вже майже в НАТО: Байден зробив історичну заяву. Що відомо

Так роблять економні європейці: як узимку позбутися від запотівання вікон та цвілі на стінах