Стало відомо, що на 75-му році життя помер артист Олександрійського театру, актор відомий за ролями в серіалах про поліцію Йосип Кошелевич.

Так, він знімався в таких кінокартинах, як "Вулиці розбитих ліхтарів", "Ливарний", "Невський", "Убивча сила" та "Ментовські війни".

Про звільнення актора стало відомо від прес-служби Олександрівського театру, якому чоловік віддав майже 35 років.

"Олександринський театр із глибоким сумом повідомляє, що 17 листопада 2023 року на 75-му році життя помер артист Йосип Йосипович Кошелевич", - наголошується на сайті театру 18 листопада.

Деталі про причини смерті на даний момент не розголошуються.

Дата прощання з артистом стане відомо пізніше.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт курячих рулетів з крабовими паличками та плавленим сиром

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Відомо, що Йосип Кошелевич народився 20 серпня 1949 року. 1973-го він здобув освіту у Вищому театральному училищі ім. Щепкіна.

Актор протягом 16 років служив у Російському драматичному театрі імені Самеда Вургуна. Наприкінці 80-х він був прийнятий у трупу Державного академічного театру драми імені Пушкіна, де пропрацював майже 35 років.
Артист грав у виставах "Олександр Невський", "Фельдмаршал Кутузов", "Елегія", "Борис Годунов", "Івани","quot;," . Спогади майбутнього ", "Петербург". За роки роботи на сцені Кошелевич зіграв понад 30 ролей, ставши майстром епізодичних образів.

На екрані Кошелевич уперше з'явився на початку 70-х.

В його акторському арсеналі такі відомі картини та серіали, як "Комедія суворого режиму", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Убивча сила", "Імперія під ударом", ",quot;," Невський", "Лінійний" і багато інших.

Наприклад, у першому сезоні "Вулиць розбитих ліхтарів" Кошелевич запам'ятався глядачам у ролі комерційного директора Олега Нікольського, у 14-му сезоні - головного редактора, у 15-му - завідувача відділення, у 16-му - Жовнера.

Також актор знімався в серіалах "Убивча сила" (2000 року зіграв полковника Сергія Івановича), "Ментовские війни - 2" (Роль Анатолія Розумова), "Опера. Хроніки вбивчого відділу" (у другому та третьому сезонах грав експерта-криміналіста), "Ливарний" (Гравав генерала).

Читайте також:

"З наших ніхто не заступився": зірка "Фортечний" розповіла про конфлікт із російськими акторами, які нахабніли в Україні

Вже навіть Голлівуд повстав проти Росії: як фонд актора Джорджа Клуні відстоює інтереси українців

Все сталося зненацька: не стало відомого українського актора, який перейшов на бік Путіна

Так може зробити будь-хто з нас: легендарний актор розповів, як скинув 18 кілограмів за кілька місяців.