Емма Хемінг, дружина знаменитого актора і продюсера Брюса Вілліса, зізналася, що відчуває сильне почуття провини у зв'язку з боротьбою з лобово-скроневою деменцією, від якої страждає її чоловік.

Докладніше про те, що дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе, повідомляє проєкт Sunday Paper.

Хемінг вказала на свою фінансову стабільність, яка дозволяє їй забезпечити догляд та підтримку для чоловіка, і висловила свою гіркоту з приводу того, що не кожна сім'я може забезпечити подібні ресурси та догляд. Вона зазначила, що її здатність провести час на вулиці або просто провітрити голову є розкішшю, недоступною для інших сімей, які стикаються з аналогічними проблемами щодо догляду за людьми з подібним діагнозом.

Крім того, Хемінг зазначила, що вона отримує багато звернень від людей, чиї близькі також страждають від лобово-скроневої деменції, що приносить їй біль та скорботу.

"Хочу, щоб ви знали, коли зі мною зв'язуються члени інших сімей, які зіткнулися з деменцією, я бачу в їхніх історіях відображення власної скорботи, втрати, неймовірної печалі", - підсумувала вона.

Варто зазначити, що діагноз Брюса Вілліса є фактично вироком для всієї родини. Адже актор поступово втрачає базові когнітивні здібності, і його стан лише погіршуватиметься. Найгірше те, що хвороба не до кінця вивчена, а значить невиліковна, будь-яка терапія не здатна повернути йому когнітивні здібності, а може лише полегшити його стан.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Вам навіть ніж не знадобиться: як швидко почистити картоплю за допомогою простої хитрості

Показати ще

Читайте також:

"Я вже свою місію виконала": Алла Пугачова здивувала всіх несподіваною заявою

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали