Тетяна Буланова після двох невдалих спілок нарешті здобула щастя у третьому шлюбі. Молодий чоловік Валерій Руднєв буквально носить кохану на руках.

Тепер про те, що було в попередніх відносинах, знаменитість намагається не згадувати. Особливо часто образа мучила її у шлюбі з екс-гравцем «Зеніту» Владиславом Радимовим.

Адже починалося все як у казці. Пара познайомилася у спільній компанії. Потім Буланова почала ходити на матчі «Зеніту» та підтримувати бойфренда. Стрімкий роман зірок увінчався шикарним весіллям у загсі на Англійській набережній Петербурга (у ньому колись грали весілля Філіп Кіркоров та Алла Пугачова, а також Сергій та Матильда Шнурови, - прим. ред ) .

Подружжя було щасливим, хоча Тетяна вже тоді зазначала, що у Радимова вибуховий характер. Після народження сина погода у зірковому будинку почала псуватися. Чоловік та дружина стали конфліктувати. Чутки про проблеми у парі просочилися у пресу.

Я пам'ятаю, як із другим чоловіком приходили до якихось закладів, а його не пускали. Він спортсмен, у треніках скрізь ходив. І коли я виглядала з-за його спини, нам одразу посміхалися: «О, проходьте, будь ласка!» Його це дуже злило.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Популярні новини зараз

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Вам допоможе звичайна кропива: як підгодувати болгарський перець, щоб він ріс великим та солодким

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Показати ще

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали