Російська співачка Алла Пугачова звернулася до тих, хто після її від'їзду з Росії почав висловлюватись на її адресу з критикою. Вона заявила, що не сприймає їхні слова всерйоз і вважає їх "заздрісниками та наклепниками".

Докладніше про те, що Алла Пугачова здивувала всіх несподіваною заявою, читайте у нашому матеріалі з посиланням на офіційну сторінку співачки у мережі Instagram.

Чергову хвилю хейту було піднято в мережі після раптового візиту Пугачової до Росії. Журналісти помітили співачку, яка повернулася у свій підмосковний маєток і практично відразу поїхала, рушивши у бік Санкт-Петербурга, але насправді виїхавши з Росії до Латвії, де на неї чекав чоловік Максим Галкін. Цей короткий візит настільки сильно підбадьорив росіян, що вони не замовкають уже тиждень. Очевидно, цей хейт і спонукав Аллу Пугачову викотити новий пост-звернення до своїх співгромадян.

"Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами та холопами, народ же в даному випадку ні до чого, він заручник нинішньої ситуації. Я люблю його і шкодую, а ви своїми хамськими висловлюваннями на мою адресу, абсурдними вигадками та нахабною брехнею намагаєтеся відштовхнути від мене людей, для яких я все життя жила і співала, жертвувала своїм здоров'ям і особистим життям.Не вийде це у вас, як би ви не намагалися. і творчість. Моя багатомільйонна армія шанувальників мене не зрадить!" – написала Пугачова.

Пугачова також спростувала чутки про своє погане самопочуття, згадала інших знаменитостей, яким нібито зіпсувала кар'єру, своїх шанувальників та глядачів.

Завершила своє звернення Пугачова словами про свободу: "Свобода - це найголовніше багатство. І я захищатиму її до кінця своїх днів".

Популярні новини зараз

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали