Популярна українська актриса Наталія Васько у великому інтерв'ю OBOZ.UA висловилася з приводу війни у ​​нашій країні.

Так, 50-річна українська актриса Наталія Васько заявила, що українські кінокомпанії припустилися помилки, дозволивши артистам з РФ зніматися на території України після 2014 року. Таким чином, українські режисери заплющували очі на агресію Росії.

Крім того, Васько зазначила, що одразу після анексії Криму потрібно було відмовитися від усього російського, а українці продовжили слухати російську музику та дивитися російські серіали.

"Ми винні. Це якесь садо-мазо. Ми весь час одягаємо на себе одяг жертви. Таке відчуття, що нам подобається бути жертвами. Курбас має, де він цитує Франка: "От би українці були більш характерними, а не такими. , які підлаштовуються" , – заявила Васько в інтерв'ю.

А ще Наталія Васько розповіла про публічний конфлікт на знімальному майданчику в Києві з двома російськими акторами, які поводилися гранично гордо і нахабно.

"На знімальних майданчиках я з росіянами дуже сварилася – це був мій Майдан, – каже Васько. – Свої не підтримували. Тихенько на вушко – всього раз. Один із режисерів підійшов після зйомок, на яких я зчепилась із Дмитром Бджолом та Володимиром Литвином, які мені розповідали про "велику і малу Русь". І говорили, мовляв, чого ти українською тут говориш? Я не витримала: "Будете мені вказувати, якою мовою спілкуватися в побуті? Я підписалася на цей проект, сценарій написаний російською, у кадрі – говорю по-вашому, московському. А як із мамою мені розмовляти – це моя справа”.

Популярні новини зараз

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Васько із явною гіркотою згадує, що її під час скандалу майже ніхто з українців не підтримав.

"І всі промовчали - а команда ж була наша. Тільки один режисер сказав: "Я сьогодні відчув таке почуття жаху, тому що вперше побачив, що таке російський фашизм". А я відповіла: "Женя, а чому так тихенько?" - додала актриса.

Актриса також відповіла, чому погоджувалась на зйомки з росіянами: "Не було роботи. Я готова була працювати за дуже маленькі гроші в українських проектах. Але мене не звали. Важкий був період. Але мене це не виправдовує. Зверху не відмовилися від російських проектів. І ми стали заручниками. Щоб залишатися у професії та заробити себе на життя, у тебе вибору не дуже багато було”.

Хто така Наталія Васько

Наталія Васько народилася у Львівській області. Є актрисою Київського молодого театру. Набула популярності завдяки зйомкам у таких серіалах як "Як довго я на тебе чекала", "Кріпосна", "Таємне кохання", "Слідчий Горчакова" та інших.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали