Медіа персона Богдан Шелудяк, відомий також як Богдан Буше та ведучий програми "Хто зверху?", поділився своїми проблемами зі здоров'ям, чим здивував та стривожив шанувальників.

Шелудяк на своїй особистій сторінці в мережі Instagram повідомив, що у нього виникли труднощі з пересуванням, а також скрути в мові. Трохи пізніше актор озвучив свій діагноз – синдром Гійєна-Барре.

За словами Богдана, вчорашній ранок був жахливий. Він погано почував себе і нездатний був самостійно пересуватися. Тому наважився звернутися по допомогу до близьких, які відвезли його до лікарні. Там йому було встановлено діагноз синдрому Гійєна-Барре. Особливість цього синдрому полягає в тому, що імунна система починає атакувати нервову систему, через що виникла низка проблем зі здоров'ям.

"Вчора мені підтвердили діагноз "синдром Гійєна-Барре". У більшості випадків він виліковний, але поки мій імунітет вбиває мою нервову систему, поступово мене паралізуючи. Так, я теж в а*уї, тому що випадок один на мільйон, а це зайвий раз доводить, що я ще той щасливчик, несіть лотерейний квиток", - написав Шелудяк у підписі до відео.

Трохи пізніше шоумен зазначив, що вже другий день перебуває у лікарні. Йому ставлять крапельниці по 8 годин поспіль, проте його стан поки не покращується, хоч і не погіршується, що вже тішить.

Незважаючи на свій стан, актор продовжує жартувати та активно висвітлює своє перебування у медичному закладі. Так Шелудяк попросив підписників, щоб вони перестали слати йому молитви, бо це виглядає так, ніби вони його відспівують.

Популярні новини зараз

Часник виросте розміром з яблуко: чим його потрібно підгодувати на початку літа

Допоможе коробок з-під сірників: як швидко і без проблем очистити будь-яку праску

Ви збиратимете часник відрами: що потрібно розкидати по грядці для багатого врожаю

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Також актор попросив шанувальників бути уважними до свого здоров'я, не ігнорувати проблеми, боротися зі стресом та цінувати своє життя.

Читайте також:

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"