Ніхто не заперечуватиме, що коли ми бачимо сяючу і розкішну Демі Мур, якій цього року виповниться 61 рік, багато хто розуміє, що не варто боятися старіння. При цьому сама актриса стверджує, що її зовнішній вигляд – результат особистої роботи, яку вона розпочала у 49 років. За її словами, з віком вона усвідомила, що не можна покладатися лише на генетику, і що краса тісно пов'язана з тим, як ми почуваємося, а не лише із зовнішніми ознаками молодості. Свіже її фото - чергове підтвердження цього.

Так, стало відомо, що голлівудська актриса та манекенниця Демі Мур зараз подорожує з колегами-артистами знаменитим Гранд-Каньоном на річці Колорадо. Про це відома розповіла у своєму Instagram .

Звідти вона поділилася серією фотографій, на одній із яких Демі постала у дуже відвертому вигляді на тлі природи.

60-річна зірка на одному зі знімків позувала під струменями водоспаду в гирлі Дір-Крік, піднявши руки та підставивши обличчя бризкам. Вона одягла чорне бікіні, що підкреслило її струнку фігуру, плоский живіт і довгі ноги, а також повністю відмовилася від макіяжу, проте Мур виглядала дуже молодо та природно.

"У мене була можливість подорожувати Гранд-Каньоном на річці Колорадо разом з багатьма прекрасними душами. Ми сміялися, плакали і створили узи на все життя, які я завжди триматиму близько до серця. Я ніколи по-справжньому не зможу описати, як недавнє занурення в природа вплинула на мене. Стоячи на березі річки Колорадо, коли ми всі милувалися її пишнотою та красою, я згадала про нагальну необхідність зберегти та захистити цей важливий шлях життя", - емоційно висловилася Демі, яка є активним захисником природи.

Шанувальники засипали Демі компліментами:

Популярні новини зараз

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще
  • Неймовірна Демі, у чому ваш секрет, як залишатися такою молодою та красивою?
  • Яке благословення пережити цю трансформаційну експедицію з тобою, Демі! Дякую за всю мудрість та любов
  • Краса цієї зірки ніколи не потьмяніє
  • Ти неймовірна
  • З віком ви стаєте кращими

Зазначимо, що протягом усієї своєї акторської кар'єри Демі Мур часто виконувала роль героїнь, для яких фізична форма відігравала ключову роль. Наприклад, під час підготовки до фільму "Стриптиз" (1996) актриса регулярно займалася фізичними вправами. Відомо, що у її програмі були силові тренування, щоденні пробіжки, а також йога та танці, які займали по 3 години на день. Ці вправи допомогли їй досягти ідеальної форми, яка потрібна на створення переконливого образу на екрані.

Читайте також:

Руслану Писанку перезахоронюватимуть: з чим це пов'язано і де знаходитиметься могила

Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як вона заробляє 7 тисяч доларів на місяць

В Україні не змогли виявити: Оля Полякова вирішила розповісти про хворобу своєї мами

Шанувальники сумують: не стало зірки культового серіалу "Друзі". Що відомо