На сьогоднішній день багато хто погодиться, що незалежність – це не декларація і не додатковий вихідний, а цінність, якою слід вміло користуватись. На превеликий жаль, ось уже 176 днів українці змушені зі зброєю в руках боронити рідну землю та можливість самостійно вирішувати свою долю. Хтось каже, що цій війні нема ні кінця, ні краю, а хтось дає надію, що все закінчиться на користь України. Останню точку зору озвучила відомий астролог Марина Скаді.

24 серпня 2022 року Україна відзначає свій день народження – 31 рік від дня проголошення незалежності. В астрології персональний новий рік називається Соляр – за фактом це і є день народження, каже відомий астролог Марина Скаді (Марина Соколова).

Як каже вона, для України Соляр у різні роки настає у період з 23 по 25 серпня – дата залежить від наближеності до високосного року.

Більшість астрологів зійшлися на думці, що о 17:59 за київським часом 24 серпня 1991 року було проголошено акт Незалежності України, тому 31-й Соляр настане 24 серпня 2022 року о 06:02.

За словами Скаді, Сонце – головний елемент Соляра, знаходиться на Асценденті Соляра (Асцендент – це початок першого будинку, тобто астрологічного будинку особистості) – становище завжди трактується позитивно (позиція лідера). Упродовж року Україна стане видимою для всіх. І всі, як і раніше, будуть захоплюватися силою духу та міццю українців.

Сонце в першому будинку Соляра наголошує на важливості року – початок нового життєвого циклу. Плюс показник хорошого здоров'я, фізичної сили, активності та ін.

Популярні новини зараз

Вже дійшло до стрілянини: на Закарпатті люди прийшли розбиратися з ТЦК

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Символічно, Україна перебуває під заступництвом знака Зодіаку Телець (перший знак стихії Землі). Тобто, каже Скаді, ніхто не зможе здолати українців та змусити віддати хоча б частину своїх земель.

Але це ще не все. Скаді затверджує – протягом року Україна поверне більшість окупованих територій. Адже управитель України в Солярі 2022 року – Меркурій, який у статусі управління – у Діві у другому будинку, який має земні якості (ресурси, гроші, речі). Україна знову користуватиметься своїми природними ресурсами, спорудами, промисловими підприємствами.

Читайте також:

"Згрішила": Надя Дорофєєва розповіла, як її зустрів Київ. Зате потім була щаслива

Ердоган рятує Путіна, а той продає йому Росію: Жданов розповів про угоду

Без сюрпризів не обійдеться: якою буде погода на Спас