Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон на початку липня оголосив про відставку. Таким чином, зараз він лише виконує обов'язки прем'єра до виборів нового глави британського уряду, які відбудуться в жовтні, а значить особливо важливих рішень не приймає, а тому може і розслабитися. Тим більше, зовсім недавно він відгуляв весілля. Це сталося через рік після вінчання у Вестмінстерському абатстві.

Стало відомо, що 58-річний Борис Джонсон, прем'єр-міністр Великобританії, який нещодавно оголосив про те, що йде у відставку, вирушив до Греції на відпочинок з молодою дружиною Керрі, де і попався на очі папараці під час відпочинку на пляжі.

Так, білявого політика відобразили відпочиваючим на пляжі грецького острова Евбея, що неподалік Афін. До речі, дехто натякнув журналістам, що навіть місцеві жителі, які мешкають тут роками, не знають як знайти цю бухту.

"Я уявлення не маю, як Борис знайшов цей пляж. Навіть місцеві жителі, які живуть тут роками, не знають його, а його родина та супроводжуючі були там єдиними людьми. Це чудове місце, але в спеку там немає тіні, тому він не міг залишатися там надто довго зі своїми дітьми", - розповів один із очевидців.

Він додав, що компанія Джонсона виїхала із заходом сонця на двох машинах, які були припарковані на ґрунтовій дорозі, що веде до пляжу.

Крім того, місцеві жителі були вражені тим, що Джонсон читав книгу на спеці 34 градуси Цельсія в той час, як його син Вілф хлюпався неподалік.

Популярні новини зараз

Доведеться викинути на смітник: де не можна ставити мікрохвильову піч, щоб вона не зламалася

Вишні вистачить і на компот, і на варення: що потрібно зробити, щоб цього року гілки гнулися від ягід

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт картоплі, запеченої шарами в сметані з сиром та цибулею

Ціни вас точно здивують: в Україні почав різко дорожчати найпопулярніший фрукт

Показати ще

Варто зазначити, що 58-річний поки що прем'єр-міністр виглядав спокійно. У кадрі Борис Джонсон постав у коротких чорних шортах.

А ось його дружина виглядала чудово в джинсових міні-шортах і туніці в гарний квітковий принт. 34-річна дружина політика стала мамою вдруге лише 8 місяців тому, подарувавши дружину чарівну донечку, яку вони назвали Ромі. Виглядає Керрі чудово, і може похвалитися худими стрункими ногами без вад.

Читайте також:

Чому в обмінниках відмовляються приймати долари? Названа причина

Настя Каменських повернулася до України та показала, як вона виглядає

Чорний густий дим огорнув усю Москву: розплата за Україну?