Ніхто не заперечуватиме, що життя кожного українця змінилося після 24 лютого. І актори не є винятком. Так, багато знаменитостей змінили концертні вбрання та театральну сцену на військову форму та окопи. Серед них і відомий український актор Андрій Луценко, який зіграв у серіалах "Кріпостна", "Впіймати Кайдаша" та багатьох інших.

Так стало відомо, що 53-річний Андрій Луценко, який у мирний час був актором Донецького академічного обласного драмтеатру в Маріуполі, пішов на фронт воювати проти російських окупантів. 24 лютого Андрій Луценко поїхав до театру та повідомив директора, що поїде на фронт.

Зазначимо, що за кілька тижнів, 16 березня, до драмтеатру в Маріуполі, де ховалися діти з батьками, прилетить російська бомба.

До слова, що Заслужений артист України мав військовий досвід, адже з 2014 до 2017 року він воював проти ворога в зоні АТО.

"Коли я був молодий і вродливий, мені було 18 років, термінову службу я служив у прикордонних військах. Коли було АТО у 2014-му я теж попросився саме у прикордонники. Три роки з прикордонниками там був. Ну а вже потім став резервістом саме Держприкордонслужби ", - сказав Луценко.

Наразі чоловік поповнив ряди одного з прикордонних загонів. Про це повідомила Держприкордонслужба України . В опублікованому відео Луценко ділиться планами життя у повоєнній Україні, розповідає про бойовий та творчий шлях.

Популярні новини зараз

Не кожен зможе себе побалувати: якими будуть ціни на овочі та фрукти у травні

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Урожаю вистачить і на компот, і на варення: чим треба поливати полуницю, щоб кущі ломилися від ягід

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Актор розповів, що після перемоги подарує коханій дружині букет троянд, збере своїх студентів та намагатиметься не згадувати про те, що було на фронті.

"Я зроблю дві речі. Насамперед: я подарую своїй дружині великий букет троянд. Друге – я зберу всіх своїх студентів, у яких я веду курс акторської майстерності в Маріупольському професійному коледжі мистецтв. Ну, і радітиму життю. Переверну цю сторінку і , напевно, дуже рідко згадуватиму", – відверто зізнався він.

Андрій Анатолійович також зі сльозами на очах згадав, що дружина була у Маріуполі і змушена була через Росію виїжджати з батьком, який був після інсульту. А коли в'їжджала назад до України та побачила на кордоні прапор рідної України, то просто кричала від радості.

Читайте також:

Штучний інтелект показав останній день Путіна: це станеться на морі. Фото

Лідера ДДТ Юрія Шевчука оштрафували за те, що розповів, як "мусолить зад Путіна"

окупанти біжать із Криму на танках: що розповідають люди після нових ударів