Зіркова російська пара Максим Галкін та Алла Пугачова у публічному просторі зайняли двояку позицію щодо вторгнення путінських військ в Україну. Якщо Галкін прямо засуджує цю війну проти мирної України, то Алла Борисівна вважає за краще відмовчуватися.

За словами відомого українського телеведучого Олега Панюти, Пугачова може займати таку позицію лише з тієї причини, що не вважає за обов'язкове публічно висловлюватися про путінську бойню в Україні. Що ж до образ на українців, Панюта зазначає, що таких в неї бути не повинно, хоч і могли бути.

"Був період, коли вона в Україну не приїжджала понад 10 років. Я був на одному з концертів після того, як ця перерва закінчилася. Вона вийшла на сцену "Палацу спорту" та перше, що вона сказала: "Кияни, привіт! Ви на мене не ображаєтесь?" Зал відповів: "Ні!" А вона сказала: "Ну й добре, тоді і я на вас не ображаюся", – розповів Панюта в інтерв'ю Аліні Доротюк, передає Оглядач .

Телеведучий також прямо сказав, що російська влада з острахом ставиться до такої персони, як Пугачова.

"З одного боку, я розумію, що вона могла це зробити (висловитися. – Ред.). З іншого боку, я розумію, що її вчинок розвернутися і виїхати з Росії та наявність її в списку тих, кому заборонено виступати, – це свідчення про те, як її бояться, як влада Росії до неї поставилася. Те, що вона не кричить на кожному кроці "Україна права, їй боляче!", можливо, вона і могла це зробити, але питання в тому, чи бачить вона в цьому необхідність. Вона росіянка, вона дуже довго там прожила. Мені складно оцінювати її ставлення до нас з огляду на все, що було в її житті", – прокоментував телеведучий.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Доведеться викинути на смітник: де не можна ставити мікрохвильову піч, щоб вона не зламалася

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт картоплі, запеченої шарами в сметані з сиром та цибулею

Показати ще

Штучний інтелект показав останній день Путіна: це станеться на морі. Фото

Лідера ДДТ Юрія Шевчука оштрафували за те, що розповів, як "мусолять зад Путіна"

Окупанти тікають із Криму на танках: що розповідають люди після нових ударів