Популярна українська телеведуча опублікувала в Instagram забавну стару фотографію

Одним з найбільш чудових властивостей фотографій є їх здатність повертати людину в минуле, нагадуючи про минулі часи. Одним з таких ностальгічних знімків у своїх соціальних мережах Instagram вирішила поділитися відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка виклала в профіль фотографію шістнадцятирічної давності.

Так, знаменитість виставила фотографію, на якій вона зображена сидить на дереві з телефоном в руках. На Лесі надіто бузкове Хулі, джинси і кеди. Сільський пейзаж натякає на те, що Леся не просто так забралася на дерево: зв'язок в 2005 році часом залишала бажати кращого, так що для того, щоб комфортно з кимось здзвонитися потрібно лізти вище. Вираз обличчя у майбутньої знаменитості в зв'язку з цим не дуже задоволене.

Розмова з мамою. 2005 рік. P. S. Після цієї фотографії, як мінімум, мені повинні запропонувати контракт Київстар, Діджус і навіть Мобілич", — підписала знімок Леся у властивій їй гумористичній манері.

Публікація сподобалася багатьом передплатникам Лесі і, крім того, викликала напад ностальгії: люди почали згадувати деякі особливості використання мобільного телефону в ті роки: "ти їй сказала — Передзвони — за 1 сек? Але випадково не встигла і зняло гривню?) "; "Ой, у нас в селі у баби так було: щоб подзвонити треба було залазити на грушу"; "Ха-ха. А хто ще пам'ятає Джинс? Ех, були часи..."; " найкраще фото!!! Без всяких фотошопів, гримерів та іншої мішури!!! Натурпродукт як він є!!! Люблю все натуральне!!!!"; "Тю, а я думала контракт з тобою Київстар укладе як з окремою вишкою", — написали користувачі під постом Лесі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва продемонструвала спокусливу позу.

Популярні новини зараз

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Зелень буде соковитою та ароматною: де на городі потрібно посадити салат

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним вбранням.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк заговорила про дітей.