Виконуючий обов'язки міського голови Харкова Ігор Терехов записав інтерв'ю про те, як Харків готується до святкування Дня міста.

Але вийшов невеликий конфуз - слово "готується" було написано з помилкою. "ГотовитЬся"- було написано на самому відеоролику.

Ще в травні Терехов дав інтерв'ю, в якому заявив, що збирається подати апеляцію, аргументуючи це тим, що жителям Харкова "зручно спілкуватися російською". Але в даному випадку навіть в російському слові була допущена груба помилка.

Користувачі соцмережі прокоментували даний конфуз так: "Харків російській горад. Здєсь всє кажуть па русскі", "ви не розумієте, просто це слобожанською, розходимся", "Нові зелебобські смм-ники за роботою", - пишуть вони.

Популярні новини зараз

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Показати ще

Нагадаємо, що в.о. голови Харкова Ігор Терехов заявив, що міськрада визнала українську мову державною мовою. Саме на ньому спілкуються на засіданнях виконкомів і сесіях. Але основна частина населення міста все ж спілкується російською і їх право на це вони будуть відстоювати.

"Ми визнаємо українську мову державною, проводимо засідання виконкомів та сесії українською мовою. Але майже 80% харків'ян говорять російською, і їх право спілкуватися тією мовою, якою їм зручно", - заявив Терехов.

Нагадаємо, що 17 грудня не стало мера Харкова Геннадія Кернеса. Після чого в місті оголосили триденну жалобу. Розпорядження підписав секретар міської ради Ігор Терехов.

На три дні були скасовані всі розважально-концертні заходи та спортивні змагання.

Кернес пішов з життя в німецькій клініці "Шаріте", де перебував на лікуванні від наслідків коронавірусу. На жаль, хворобу подолати 61-річний очільник Харкова не зміг.

Раніше Hyser писав, що не стало мера Харкова Геннадія Кернеса.

Також наш портал повідомляв, що Росія приносить співчуття у зв'язку зі смертю Кернеса.

Нагадуємо, що у мережі розповіли про можливі майбутні похорони Кернеса.