Головний герой 9-го сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін вперше після розлучення заговорив про нові стосунки. Так, в інтерв'ю програмі "Неймовірна правда про зірок" шоумен зізнався, що більше не самотній.

- Зараз я скоріше перебуваю в моменті закоханості, ніж якесь повністю холостяцьке самотнє життя. Я не в таких відносинах, щоб сказати, що це серйозно, або що хочу про це заявляти. У мене є кохання в серці. І це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним, – уточнив Добринін.

Раніше в мережі з'явилися чутки, що телеведучий має роман з моделлю Чарою Хорив, з якою він з'явився на премії MUZVAR AWARDS. На це запитання Добринін не відповідав, але відреагував на нього посмішкою.

В інтерв'ю Микита також підтвердив, що не лише розлучився, а й розвінчався із Дашею Квітковою. Колишні кохані повінчалися за півроку до розлучення.

- Ти звертаєшся до священика повторно. Він дає своє добро і підписує навіть вам офіційний документ про подібне, – підсумував шоумен.

Раніше у розмові з Аліною Шаманською шоумен відмовився називати причину розлучення пари, але уточнив, що в якийсь момент вони виявили, що їхні цілі та цінності у житті не співпадають.

Популярні новини зараз

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Добринін та Квіткова познайомилися у рамках реаліті-шоу СТБ "Холостяк-9" і продовжили зустрічатися після фіналу проекту. Через рік пара офіційно оформила шлюб, а у серпні 2020-го зіграла весілля на березі Дніпра. Подружжя розлучилося у червні 2023 року. Це була єдина пара за весь час існування проекту "Холостяк" в Україні, яка одружилася та народила дитину.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали