Знаменита німецька супермодель, ікона моди та стильної елегантності, Клаудіа Шиффер, надихнула своїх шанувальників та послідовників своєю нещодавньою відпусткою у прекрасній Греції. Це був особливий момент для Шиффера, оскільки вона відзначала своє 53-річчя - ще один привід захоплюватися цією чудовою людиною.

Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

На своїй сторінці в Instagram Клаудіа Шиффер опублікувала кілька фотографій та коротке відео, які викликали непідробне захоплення її шанувальників. Чудова фігура Шиффер залишається такою ж стрункою та елегантною, як у її золоту модельну епоху 90-х років.

На фотографіях Шиффер постає у чудовому синьо-червоному бікіні з оригінальним малюнком. Як завжди, вибір аксесуарів у Шиффер бездоганний - золоте намисто з підвіскою у вигляді серця підкреслює її витонченість та елегантність. Її знамениті платинові локони створюють ілюзію нескінченних хвиль та ніжності. Шиффер захищає свої очі від яскравого грецького сонця стильними окулярами.

Однак, відпустка – це час не лише для свободи та краси. Клаудіа Шиффер також поділилася особливим моментом свого дня народження, знімком поряд із золотими повітряними кулями з написом "З днем ​​народження". Цей простий, але зворушливий жест показав, що знаменита модель залишається скромною та людяною навіть у своїх особливих моментах.

А яке було святкування без чудового святкового торта? Клаудіа Шиффер поділилася фотографією чудового торта з шоколадною глазур'ю, прикрашеною свічками та бенгальськими вогнями. Цей солодкий момент став остаточним штрихом у святкуванні її дня народження, додаючи ще більше радості та веселощів.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Клаудіа Шиффер продовжує надихати і сяяти своєю присутністю як на модних подіумах, так і в своєму особистому житті. Її стиль і харизма залишаються чарівними, а її дні народження - ідеальним приводом для захоплення та свята.

Читайте також:

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо