Стало відомо, що українська співачка Оля Полякова відкрила сезон полювання на Баскова та Лепса. Співачка пропонує українцям легкі гроші.

Полякова пообіцяла щедру винагороду тому, хто дасть стусан Баскову і Лепсу. Так співачка відреагувала на обіцянки Миколи Баскова та Григорія Лепса платити російським окупантам за знищення техніки ЗСУ.

За словами Полякової, Басков та Лепс пропонували "щось нереальне". А тому вона зробила свою пропозицію, яка здається їй реальнішою.

"Хочу запропонувати вам те, що взагалі реально. Отже, за стусан Колі Баскову і за плювок у морду Лепсу даю тисячу доларів (приблизно 37 тисяч гривень), одразу на карту, одразу перерахую. Дивіться, знімаєте це на відео: або як плюєте в морду одному, або як даєте під ср*ку другому. Не має значення кому. Тисяча доларів відразу з'являється на вашій карті", - заявила Полякова в новому відео, яке вона розмістила в Instagram.

Окрім цього, співачка додала, що додасть грошей, якщо почує на відео певні слова. Полякова жартує, що так Баскова та Лепса "заплюють".

"А якщо ще до цього додати "Слава Україні" - то дві. Давайте заплюємо", - заявила співачка.

Популярні новини зараз

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

Прийде позичати у знайомих: скільки тепер доведеться заплатити за ухилення від мобілізації

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Нагадаємо, Григорій Лепс та Микола Басков висловили бажання допомогти матеріально бійцям російської армії, про що розповіли на Петербурзькому міжнародному економічному форумі. Так, артисти виступили з ініціативою передавати по 1 мільйону рублів кожному російському військовому, хто виведе з ладу танк ЗСУ.

До речі, слід зазначити, що свого часу Оля Полякова перестала виступати у Росії через Миколу Баскова. Як зізналася одного разу знаменитість Дмитру Гордону, разом із Басковим Полякова вела якусь премію. І так сталося, що у співачки порвалися колготки, на що Басков сказав: "Ви тепер все будете в драних колготках до нас їздити".

Оля Полякова з цієї ситуації зробила висновок, що російські зірки "люблять пожартувати, принижуючи когось" і відмовилася після цього від російських заробітків.

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини