Стало відомо, що на 57-му році життя помер британський актор Пол Грант, якого всі знають за ролями в "Гаррі Поттері" та "Зоряних війнах".

Про це повідомляє таблоїд The ​​Sun.

Сім'я не почала розкривати причину смерті актора. У актора залишилися рідні дочки Софі та Ніколь, син Роббі та кохана Марія Дваєр, з якою вони спільно виховували її дітей.

"Я спустошена. Мій батько був легендою у багатьох відношеннях. Він завжди викликав усмішку і сміх на обличчі у всіх. Він був готовий на все заради будь-кого і був великим фанатом "Арсеналу". Він був актором, батьком і дідусем", - сказала вона . дочка у коментарі Sky News.

Актора було знайдено поліцією непритомною біля вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні 16 березня. З місця НП Гранта оперативно доправили до лікарні, де лікарі констатували смерть мозку.

Проте до 19 березня Грант було підключено до системи життєзабезпечення. Потім її вимкнули.

Популярні новини зараз

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Іронічно, але за три тижні до загибелі Пол давав інтерв'ю на тому ж вокзалі, де його виявили. У процесі розмови Грант вживав алкоголь і не приховував, що надто захопився спиртними напоями.

До того ж зірка скаржився на своє життя і скаржився, що витратив свої гонорари на дрібниці.

Пол Грант розпочав свою кінокар'єру ще в юності, у 80-х роках. У 1983 році він з'явився в ролі еваку у фільмі "Зоряні війни. Епізод VI: Повернення Джеда".

Крім "Зоряних воєн" та "Гаррі Поттера" зіграв у фільмі режисера Джона Х'юстона "Померлі", що вийшов у 1987 р., і в "Лабіринті" Джима Хенсона, в якому головну роль виконав актор і композитор Девід Боуї.

Грант жив із вродженою спондилоепіфізарною дисплазією — рідкісним генетичним типом карликовості, що викликав у нього проблеми зі здоров'ям. Ця особливість виділяла його у світі кінематографа, через що його було запрошено на роль евока в "Зоряних війнах" – низької вигаданої істоти з супутника Ендора.

Зростання актора становило 132 сантиметри.

Читайте також:

Путіна налякали: Росія терміново піднімала авіацію через двох бомбардувальників США біля її кордонів.

Путін образився: у Росії масово скасовують концерти Повалій, яка так любить Кремль

Будуть удари по Москві: російський політик уже попередив про можливості України