Знаменитий російський телеведучий і шоумен Дмитро Нагієв завжди намагався грати публікою і не розкривати всі свої карти. Завжди обережний у своїх політичних висловлюваннях, за рік війни в Україні артист лише один раз публічно заявляв, що в Україні потрібний світ, але про те, яким шляхом його досягти, він промовчав. Російський актор Дмитро Назаров випадково розкрив ставлення свого колеги до серіалу "Кухня" Дмитра Нагієва до повномасштабної війни в Україні.

Так, знаменитий російський актор, відомий багатьом за роллю шеф-кухаря Віктора Барінова в серіалі "Кухня" Дмитро Назаров, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну відкрито засуджує дії Росії. Більше того, актор у своїх віршах та піснях неодноразово критикував кривавий режим Путіна, за що Костянтин Хабенський звільнив його та дружину Ольгу Васильєву з МХТ ім. Чехова.

А днями в інтерв'ю "Скажи Гордєєвій" Назаров розповів, що зараз його підтримують лише двоє людей, з якими він знімався у серіалі "Кухня". Актор заявив, що не називатиме їх імен, проте стало зрозуміло, що серед цих людей є і популярний у Росії ведучий Дмитро Нагієв.

Ще б пак, усім відомо, що вони спілкуються навіть після того, як актора звільнили з театру.

"Я не говоритиму, хто. Щоб не накликати на них провладний гнів. Всі про себе всі знають, і я тепер про них все знаю. Були люди, з якими регулярно переписувалися, обмінювалися... Вони живі, вони бояться. Я точно знаю, що вони дотримуються моєї позиції, нашої позиції, але вони бояться", - заявив Назаров, особливо наголосивши, що у нього немає жодних конфліктів із Нагієвим.

Таким чином, хоча на запитання журналістки про те, якою є позиція Нагієва щодо російсько-української війни, актор спробував відповісти ухильно, проте він все одно видав ставлення свого колеги до повномасштабної війни.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

До речі, відомий російський актор та телеведучий Дмитро Нагієв дуже рідко виходить на зв'язок зі своїми передплатниками у соцмережах. Але кожна його посада після повномасштабного вторгнення РФ в Україну - роздуми, найімовірніше, на цю тему. Так, наприклад, після звірств у Бучі актор опублікував лаконічний пост зі словами: "Може, вистачить".

А нещодавно він написав, що можна буде знайти спокій лише тоді, коли закінчиться повномасштабне вторгнення.

Читайте також:

До чогось готується: Путін раптово сховав свою позашлюбну дочку Луїзу

Горе у Софії Ротару: вся родина тужить через втрату близької людини

Ось це удача: у Польщі розкопали схованку середньовічних лицарів. Археологи здивувалися

От і дострибалися: у Росії почали масово загребати у військкомати одразу у 44 регіонах