Як правило, її величність користується послугами особистого дизайнера головних уборів, проте для України Єлизавета ІІ зробила виняток.

Стало відомо, що у королеви Британії Єлизавети II з'явився капелюх від українського дизайнера. Так, королева Великобританії взяла в дар ексклюзивний капелюх від Руслана Багінського. Хоч це й велика рідкість.

Капелюх прибув до Британії на День Незалежності України. Зокрема, і на знак подяки за підтримку та допомогу українському народові.

"Ми всі знаємо, як багато робить Великобританія для наближення нашої перемоги, і на подяку нашим британським партнерам до Дня Незалежності ми створили ексклюзивний головний убір для Її Величності. 24 серпня колекція Єлизавети II поповнилася блакитним капелюхом Ruslan Baginskiy, прикрашеною шовковими. @mfa_ukraine , перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарової @emine_ceppar та Послу Великобританії в Україні Мелінді Сіммонс за підтримку. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні бренду.

Тепер усі чекають, коли Єлизавета II з'явиться у ньому на публіці.

Аксесуар із України ніжно-блакитного кольору. Елегантний головний убір із широкими полями прикрашений стрічкою, зав'язаною на бант, та шовковими квітами ручної роботи.

Популярні новини зараз

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

Передати його допомогли українські дипломати. Королівському двору запропонували 20 ескізів, із них королева Британія обрала саме цей.

Читайте також:

Потужно: у Криму забронювали готель для Залужного на День визволення півострова від російських окупантів. Фото

Мстять за мобілізацію: у Москві оголосили полювання на начальника Генштабу Росії

Біда у Туреччині: перекинувся автобус з українцями. Фото та подробиці аварії