Кембриджські герцоги, принц Вільям і Кейт Міддлтон намагаються зображати ідеальну пару, незважаючи на численні публікації таблоїдів про слабкість Вільяма до "прогулянок на стороні".

Нещодавно герцог і герцогиня разом із дочкою Шарлоттою відвідали спортивні змагання "Ігри Співдружності", які проходили в Бірмінгемі.

Примітно, що Кейт Міддлтон з'явилася на цьому спортивному заході без розкішного обручки. Перстень герцогині дістався від мами Вільяма принцеси Діани. Кейт завжди трепетно ​​ставилася до каблучки і не розлучалася з нею. Принаймні на публіці.

Замість подарованої принцом на честь заручин прикраси на руці герцогині з'явилося скромна валлійська обручка з жовтого золота. Також Міддлтон зняла обручку вічності з діамантом.

До речі, в мережі вже з'явилися дві версії, які пояснюють, чому насправді Кейт вирішила зняти таке символічне кільце, яке завжди демонструвало непорушність сімейних зв'язків.

Згідно з першою версією, герцогиня просто побоялася втратити таку цінну реліквію або пошкодити її під час протокольних заходів зі спортивною командою.

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

За іншою версією, герцогиня Кембриджська відмовилася від масивного обручки через травму днем раніше Кейт брала участь у регаті та пошкодила палець.

Читати також:

Ховайте машини: Україну накриють потужні грози та град. Попередження

"Нічого не змінити": Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік ухвалив життєве рішення

Схожа на інопланетну істоту: дайвер зняв на відео величезну медузу. Вчені вражені