Легендарна українська виконавиця Софія Ротару відома не тільки своїми вокальними здібностями, а й акторськими талантами. Днями в мережі був опублікований архівний знімок, на якому зображений один з фрагментів кінофільму з її участю.

Так, в 1980 році вона зіграла роль в музичній драмі «Де ти, любов?" виробництва кіностудії "Молдова-фільм". Режисером проекту був Валеріу Гажиу. Історія оповідає про життя дівчини на ім'я Марчела, яка після навчання в консерваторії, почала викладати музику в одній з сільських музичних шкіл.

Потім в якості солістки вона була запрошена в самодіяльний вокально-інструментальний ансамбль під керівництвом астронома Віктора. Починаюча артистка подолала чимало перешкод, перш ніж перемогла на міжнародному конкурсі.

До слова, зараз 74-річна зірка веде досить активну музичну діяльність і часто виступає на корпоративних заходах. І поки знаменитість підкорює сцену, злостивці обговорюють її зовнішність і б'юті-таємниці.

Так, в мережі говорять про те, що артистка виглядає привабливо і свіжо, тому що у неї є "секрет" краси. Вперше така інформація з'явилася в росЗМІ, але потім припущення пішло в маси... Йдеться про нібито спеціальну маску з силікону, яку артистка одягає кожен раз перед виходом на публіку.

Саме так їй вдається приховувати недоліки шкіри і сліди старіння, але оскільки довго перебувати в такому аксесуарі проблематично, то її виступи тривають не більше двох годин. Втім, Софія Михайлівна не коментує подібні висловлювання про себе і свою зовнішність.

Популярні новини зараз

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Капуста і навіть кава: як незвичайно та красиво пофарбувати яйця на Великдень

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розсекретили особу впливового залицяльника Софії Ротару.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару похвалилася ідеальною фігурою в рожевій білизні.

Нагадуємо, що Оля Полякова вразила шанувальників одкровеннями на тему краси і молодості.