Співачка Ані Лорак поділилася радісною звісткою зі своїми фанатами.

Артистка не перестає дивувати своїм талантом і вміннями. Так, з недавніх пір Лорак стала не тільки співати, а й озвучувати мультфільми. Наприклад, кілька років тому співачка подарувала свій голос принцесі Варварі в анімаційному фільмі "Принцеса і Дракон".


А тепер зірка натякнула в своєму Instagram, що скоро знову вийде картина, в якій вона озвучила головну героїну. Ані Лорак уточнила, що мова йде про традиційну новорічну казку від Тетяни Навки, але кого вона в ній озвучила, артистка розповідати не стала, а попросила свою аудиторію здогадатися самим.

Примітно, що після минулого разу Лорак зізнавалася, що озвучувати мультфільми дуже цікаво, але водночас і досить складно, адже все, що відбувається на екрані потрібно спочатку пережити емоційно і інтонувати це голосом. Тому ніхто і не очікував, що знаменитість знову візьме участь в подібному.


Однак варто відзначити, що користувачі виявилися несказанно раді такій новині і тепер з нетерпінням чекають виходу казки, щоб оцінити роботу Ані Лорак. Також деякі відзначили, яка тільки ніжна співачка на фото.

Популярні новини зараз

Їжа для всієї родини: рецепт гарячих сосисок у конвертах

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Про що насправді свідчать поцілунки чоловіка в вашу руку

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак ошелешила фанатів, заявивши, що вона жива.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показала кадри з популярного фільму з Андрієм Данилком.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала себе "під гіпнозом", чим викликала подив у своїх фанатів.