Відомий кулінар Ектор, відомий багатьом за програмою "МастерШеф" показав нові фотографії

Навіть найбільш затребуваним знаменитостям іноді потрібно виділяти час на відпочинок, в тому числі і на романтичний. Так і відомий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво відправився зі своєю коханою в романтичну подорож на Мальдівські острови. Нещодавно в своєму офіційному профілі в соціальній мережі Instagram він опублікував фотографії з відпочинку.

Так, на опублікованому кулінаром знімку зображений він сам, одягнений в білу сорочку з принтом і сонцезахисні окуляри. Поруч з ним стоять дві дівчини, одна з яких, темноволоса дівчина з довгим волоссям притискається до Ектору. Можливо саме вона і є улюблена знаменитості. Друга молода дівчина стоїть в нюдовом топі і білій сорочці, вона, за припущенням шанувальників, його подруга.

У своїй публікації ресторатор поговорив про таку складну тему як дружба між жінкою і чоловіком і зізнався, що раніше в такого роду відносини не вірив. Зараз же для нього можливо все.

З іншого боку, в цьому ж пості Ектор розповів, що навіть з його теперішньою дівчиною у нього все починалося з дружби. Це, за словами кулінара, запорука міцних відносин, оскільки парі, як друзям, буде цікаво один з одним і партнери поважають один одного як друзів. Дружбу між партнерами Ектор назвав одним з найважливіших елементів відносин.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва продемонструвала спокусливу позу.

Популярні новини зараз

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Що буде з курсом долара вже у травні та до чого готуватись українцям

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним вбранням.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк заговорила про дітей.