Регіна Тодоренко розповіла підписникам відверту історію.

Так, Регіна Тодоренко вирішила розповісти своїм шанувальникам про те, що у неї насправді серйозні проблеми зі спиною. Зірка зізналася, що у неї складний ступінь сколіозу. Виявляється, колишній ведучій шоу "Орел і решка" ще в 14 років поставили невтішний діагноз.

З цією проблемою їй постійно доводилося боротися і відвідувати дуже багато лікарів. І навіть зараз повністю позбутися від проблеми їй не вдалося. Хоча вона продовжує активно брати участь у різних зйомках. Крім того, Регіна досить часто виконувала на знімальному майданчику і небезпечні для здоров'я трюки. Вона розповіла, що в цей момент за неї постійно переживає мама.

Ведуча розповіла про те, що ще в 14 років їй провели операцію. Після цього їй доводилося постійно проходити огляди у лікарів.

"Після цього огляду були ще десятки, і кожен раз:" роздягніться до пояса». Я-підліток, У мене перші ознаки молочних залоз, а я стою без одягу, звичайно, в присутності мами і, звичайно, з незадоволеним виглядом. Мене оглядають, обмацують і стосуються холодними руками чужі чоловіки, жінки, хоч і лікарі. Я ледве стримуюся, але лікування необхідно ! Майбутні 15 років мовчу про свою хворобу, боюся здатися не такою як усі, боюся жалості до себе, боюся здатися слабкою", - розповідає Регіна.

У коментарях користувачі Мережі від щирого серця поспівчували зірці. Вони написали про свої проблеми зі здоров'ям і відзначили, що Регіна дуже сильна дівчина, яка не зупиниться ні перед чим.

Популярні новини зараз

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва показала дуже відвертий знімок своїм шанувальникам.

Також писали, що Пугачова показала, як вона розважається з Галкіним.

Нагадаємо, що Слава Камінська розповіла про свою хворобу.