Дочка зірки української естради Олі Полякової Маша звернулася до фоловерів і закликала їх не реагувати на хейтрів і всіх тих, хто засуджує і обговорює.

Дівчина пояснила, що не реагує на критику і абсолютно не боїться думки оточуючих. На доказ своїх слів вона постала в кадрі в джинсах і чорному ліфі, демонструючи свою фігуру.

Полякова-молодша зробила оригінальну зачіску з копиці свого вогненно-рудого волосся. На обличчі-виразний макіяж з акцентом на губи. У підписі до публікації вона рішуче заявила « " знаєте мені не страшно показати себе без фільтра і фотошопу, так що, хочу запустити челендж #безфотошопамашаполякова що б, підтримати всіх дівчат що не впевнені в собі, надивившись на <<ідеальні тіла>>, в яких тонна фотошопу. Так що Викладайте свої фото з хештегом».

Коментарі від гостей її сторінки не змусили себе чекати: "Краща, спасибі за впевненість у собі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋", "Дуже схожа на маму, красива як і Оля😍".

Але зауваження про те, що з її зовнішністю щось не так, не змусили себе чекати:

Популярні новини зараз

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

До слова, її знаменита мама часто виступає на захист спадкоємиці і різко відповідає хейтерам. А в одному з випусків шоу "Дорослі дівчатка" Оля Полякова пояснила, що її дочка відрізняється норовливим характером і навіть має згубну звичку. Що стосується фінансових питань, то співачка практично не дає їй грошей.

За словами артистки, Маша курить і вона намагалася боротися з цією її залежністю, але поки безрезультатно. Більш того, на час і сама Оля Полякова почала курити. Але потім зробила зусилля над собою і кинула куріння.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової здивувала соцмережі новим образом.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських похвалилася ефекними кадрами своїх Дубайських канікул.

Нагадуємо, що Андрій Данилко осоромився перед Олею Поляковою своїм "талантом".