Ім'я знаменитої російської телеведучої Ксенії Собчак вже кілька тижнів поспіль не сходить з вуст публіки і світських хронікерів. Причина такої підвищеної уваги-резонансне ДТП зі смертельним результатом, в яке вона потрапила в Сочі.

Автомобіль, в якому їхала Зоряна блондинка виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим авто. У результаті аварії загинула 35-річна блогер Катерина Тарасова. А на Ксенію Собчак обрушилася хвиля хейта через те, що вона покинула місце події і відразу ж полетіла в Москву.

Після аварії телеведуча опублікувала пост, в якому розповіла, як все сталося, і продовжила активно брати участь у творчих проектах. У тому числі, днями вона провела корпоратив в Італії, але не одна, а в компанії знаменитого актора і шоумена Дмитра Нагієва.

Вона із захопленням згадала про те, як ще в юності марила про знайомство з ним: "Пам'ятаю , коли вдома в Пітері страждала через підліткової закоханості, зі старенького Панасоніка завжди звучав його голос під сумну музику з «професіонала» Морріконе".

А потім зірка зізналася,що їй дуже сподобалася співпраця із зіркою серіалу "Фізрук":"А тепер разом працюємо, провели два дні в Італії.... Якби мені, шістнадцятирічної дівчині, у магнітофона тоді про це сказали б - не повірила б ніколи!! 🙈".

У коментарях до посту фоловери оцінили одкровення артистки численними відгуками. Деякі з них відзначили, що після таких слів, дружину Ксенії Собчак режисерові Костянтину Богомолову варто було б напружитися:

Популярні новини зараз

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася розкішним подарунком від Костянтина Мелазде.

Також наш портал розповів про те, що Надія Мейхер захопила шанувальників ідеальною фігурою в стильній сукні.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, як проводить час з молодшою дочкою в лісі.