Перша серія популярного комедійного серіалу «Татусеві дочки"вийшов на екрани в 2007 році. Глядачі сприйняли ситком із захопленням і продюсери випустили 20 сезонів кіноісторії про веселу сім'ю Васнецових.

За цей час життя, зовнішність і Сімейний стан актрис, які зіграли головні ролі в проекті, змінилася. Але опинилися серед них і ті, хто не став продовжувати гру в Кіну і переключився на інший вид діяльності.

Наприклад, актрисі Катерині Старшовій, яка підкорила публіку роллю наймолодшої з Васнецових, в кінці жовтня 2021 року виповниться 20 років. Дівчина подорослішала і перетворилася на справжню красуню.

Кілька років тому вона стала студенткою МДУ і вступила на факультет фундаментальної медицини. А для того, щоб забезпечити себе матеріально, Катерина Старшова працювала у фітнес-клубі. Цьому посприяло спортивне минуле-вона з ранніх років професійно займалася фігурним катанням.
У вільний час екс-актриса грає на синтезаторі, вчить англійську і навіть мріє переїхати до Великобританії.

А до своєї популярності вона ставиться дуже спокійно: "мене часто впізнають на вулицях. Так часто, що я добре навчилася це помічати ще до того, як до мене підійдуть". А в мережі є чимало фото, на яких Катерина Старшова виглядає неймовірно жіночно і привабливо:

Популярні новини зараз

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Готуйтесь до неприємностей: що станеться, якщо їздити влітку на зимовій гумі

Показати ще

Раніше ""Hyser" писав про те, що актриса Юлія Меньшова ошелешила шанувальників відвертим зізнанням.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова влаштувала дивну фотосесію з новим коханим і звернулася до його колишньої обраниці.

Нагадуємо, що жінка, яка вимагала у Сергія Глушка кілька мільйонів рублів, отримала серйозний тюремний термін.