У мікроблозі знаменитої співачки Лайми Вайкуле останнім часом з'являються цікаві архівні фото, які викликають бурхливу реакцію в соцмережах. Шанувальники в захваті від нападу ностальгії, який артистка супроводжує унікальними фотоілюстраціями.

Так, знаменитість опублікувала знімок, на якому позувала в компанії музиканта і телеведучого Андрія Макаревича. Кадр був зроблений під час поїздки в автобусі, ймовірно, в рамках гастрольного концертного туру. Співачка сперлася на автобусне сидіння , на якому мирно спав колега по шоу-бізнесовому цеху.

У підписі до фото Лайма Вайкуле філософськи зазначила, що з роками вони дуже змінилися: "молоді і красиві... тепер просто красиві...".

У коментарях до посту фоловери обсипали артистку захопленими компліментами і запевнили, що вона як хороше вино - з роками стала тільки краще: "Лайма і зараз красива! Час її не псує, здається на ній воно зупинилося! Завжди ефектна, з особливим шармом, незвичайна, сильна!👍 👍 👍 ", "Лайма зараз ще красивіше і цікавіше!", "Лайма, ви-дівчина без віку!👍👍👍👏👏👏😺😺😺", "Деякі зовсім не змінюються. Або навіть стають з часом ще краше🤔".

Не оминули інтернет-користувачі увагу і Андрія Макаревича, обговоривши його зовнішність і особливості будови обличчя:

Популярні новини зараз

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Показати ще

До слова, до цього Лайма Вайкуле показувала кадри за участю Валерія Леонтьєва та інших колег по творчому цеху:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак показала, як виглядає без макіяжу на тлі домашньої обстановки.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова побувала на дівич-вечорі і обурила шанувальників черговою хмільною витівкою.

Нагадуємо, що Тіна Кароль знялася в провокаційній фотосесії і похвалилася ідеальними формами.