Знаменита українська актриса і екс-героїня проекту «Холостячка» Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками милими фото, зробленими на тлі затишної домашньої обстановки.

Зірка показала, з якою любов'ю і відданістю до неї ставиться її домашній вихованець. Ксенія Мішина позувала сидячи на дивані в стильному вбранні, а в підписі до знімка з іронією пояснила: «ось що значить: «я у твоїх ніг» 😁».

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання актриси компліментами. При цьому на деякі з відгуків вона відповіла особисто, в тому числі, на ті, які стосуються її особистого життя:

Справа в тому, що в середині липня зіркова пара повідомила про розставання, що шокувало їх шанувальників. Про причини того, що сталося знаменитості не говорили, але фанати щиро бажали їх возз'єднання.

Популярні новини зараз

Результат вас точно здивує: навіщо хитрі французькі господині виливають на сковорідку пиво

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Що буде з курсом долара вже у травні та до чого готуватись українцям

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Показати ще

І ось в кінці серпня в шоу-бізнесовому закуліссі заговорили про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт знову зійшлися, але намагаються цього не афішувати. Причиною подібних припущень стало те, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram сценарист прокту "Квартал 95" розмістив оригінальне привітання на адресу колишньої / нинішньої коханої:

Шанувальники як і раніше знаходяться в невіданні з приводу того в яких відносинах знаходяться Ксенія Мішина і екс-учасник "Холостячки". І поки вони по мережі ходять всілякі чутки, сам Олександр Еллерт активно проводить час з дочкою Еліною:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала фанатів зворушливими знімками з пологового будинку.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наді Дорофєєвої переодягнувся в Тіну Кароль і влаштував оригінальне музичне шоу.

Нагадуємо, що Оля Полякова розповіла шанувальникам про те, як співачка Наталія Могилевська намагалася зачарувати її чоловіка.