Потап і Настя Каменських вирушили у спільну міні-відпустку. Зірки до останнього тримали інтригу і не розкривали фанатам країну і місто, в яке вони вирушили. У своїх мікроблогах співачка і продюсер показали, як збираються в спільну подорож, як поводяться під час очікування посадки в літак і т.д. Потап навіть встиг зробити спільне фото з дружиною і зізнатися їй у коханні.

"Красиві дівчатка завжди вибирають потужних хлопців ,тому що вони знають ,що їх будуть любити ,а гарненькі хлопці знають, що вони хороші собою і часто люблять себе більше партнера...не завжди звичайно, бувають збалансовані божественно красиві пари, крім голлівудських, в них Я не вірю ,знаю, як воно там, але теж не без винятків, що підтверджують правило.....але я завжди дивувався, як ця красуня вибрала мене, вона просто знає ,що я люблю її шалено, набагато більше самого себе!! My lovely wife & our future adventures!» - написав у соцмережі музикант.

Цей пост Потап супроводив яскравим знімком. На фото репер зображений в чорно футболці з принтом і шкіряній куртці в колір. Свої очі музикант приховав за оригінальними сонцезахисними окулярами, а у нього на голові видніються навушники.

Настя одягнена в сірий лонгслів, а на її плечі висить чорна сумка. На шиї виконавиці видніється сіра подушка для сну в літаку. Своє кучеряве волосся Настя залишила розпущеним, а на обличчя не стала наносити макіяж, давши йому відпочинок після численних гастролей і концертів. Не дивно, що, як каже Потап, Настю можна прийняти не за зірку, а за просту студентку.

Шанувальники оцінили природну красу виконавиці і обсипали дружину Потапа компліментами.

Як стало відомо з наступних сторіз Каменських, відпочивати вона з Потапом вирушила в Мадрид.

Популярні новини зараз

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Вам допоможе звичайна кропива: як підгодувати болгарський перець, щоб він ріс великим та солодким

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських вирушила на прогулянку без нижньої білизни.

Hyser також писав, що Настя Каменських поділилася пляжним знімком в бікіні.