Настя Каменських показала спокусливе фото з Потапом.

Так, Настя Каменських досить часто показує різні фото зі своїм чоловіком Потапом. Пара практично завжди їздить разом відпочивати. І це незважаючи на те, що в обох вельми завантажені графіки виступів. Але це не привід не проводити час разом. На новому фото, яким поділилася Настя Каменських пара позує на тлі моря і білосніжного піску.

Каменських для такого виходу вибрала яскраво-рожевий купальник, який підкреслив її принади фігури. А ось Потап вирішив перевірити сорочку і шорти з яскравим принтом і капелюх. В цілому образи артистів вийшли дуже привабливими.

"Beautiful memories with my 🐻♥️", - зворушливо підписала нове фото Настя Камеснких.

Останнім часом шанувальники часто критикують Каменських за її зовнішній вигляд і те, що вона показує себе занадто оголеною. Дійсно, Каменських періодично показує вкрай відверті фото і при цьому кожен раз намагається перещеголять саму себе ж.

"Ви прям світитесь ❤️🔥, як же хочеться продовження літа 😊, Красиві❤️, як позують дівчата, і як позують чоловіки))❤️, Яка гарна пара 😍 😍 😍 , Шикарнющая фотка 😍, мені здається, ви з ним щасливі дуже, причому обидва! Яке це щастя, знайти того самого., Шалені 🔥 🔥 🔥 , Ну звичайно раді за тебе. Живи і радій в щасливому шлюбі., Круті! Фігурка на цій фото прям 🔥і все дуже стримано ❤️, На чужому нещастя, щастя не побудуєш. Чи не рано пізно доведеться відповісти. Життя бумеранг, 🔥 🔥 🔥ви ідеально підходите один одному интересно цікаво, ми з чоловіком так само", - написали фанати.

Популярні новини зараз

Вишні вистачить і на компот, і на варення: що потрібно зробити, щоб цього року гілки гнулися від ягід

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Як відмити каструлю, якщо вона сильно підгоріла: прості способи, про які не всі знали

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Крістіна Орбакайте показала запальний танець.

Також писали, що Ані Лорак показала спокусливе фото.

Нагадаємо, що Катя Осадча виправдалася за свій вчинок.