Анастасія Волочкова знову продемонструвала себе повністю оголеною.

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову вирішила показати себе шанувальникам в оголеному вигляді. Варто сказати, що за останній час з її ім'ям пов'язано занадто багато скандалів. Все ще не можуть забути те, як вона зганьбилася у дворі свого будинку. Тепер же Волочкова вирішила продемонструвати себе повністю оголеною в купелі.

Варто сказати, що в такій локації вона вже не один раз себе показувала. На новому фото Волочкова позує тільки в одній банній шапці і з віником, яким вона прикрила всі найвідвертіші місця.

"Відновитися після навантаження завжди допомагають російська лазня, Крижана купіль і любов😊 🌺❤️", - підписала новий знімок Анастасія Волочкова.

У коментарях користувачі Мережі знову не зрозуміли такого випаду балерини і не забули нагадати їй про минулий провал. Тільки мала частина захопилася її сміливістю.

До слова, Волочкової вже не звикати вислуховувати велику кількість критики на свою адресу.

Популярні новини зараз

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Показати ще

"Тільки сусідам не показуйтеся на очі, Так, норм все, заздріть мовчки, живе в своє задоволення, робить, що хоче, як хоче. ✌️✌️✌️👋👋👋👋, Згодна! З легким паром, Настя!❤️, Красуня ! Еталон краси та жіночності ❤️ 🔥 👏 , Ну це зрозуміло, потрібно відмитися і відскоблитися від "добрих друзів". Ось тільки для неї це стало сенсом життя. По іншому вона вже не може і не вміє., Настенька не пийте, ви коли твереза прекрасна людина!, цікаво, куди ви ховаєте своїх дітей, Коли оголеною по двору гуляєте)". - написали в мережі.

Раніше Hyser писав про те, що на могилі Олега Табакова нарешті встановили пам'ятник.

Також писали, що Каменських знову зняли у відвертій позі.

Нагадаємо, що у справі про смерть Андрія Паніна спливли нові подробиці.