У мікроблозі сина знаменитої української виконавиці Софії Ротару Руслана Євдокименко з'явилося зворушливе фото з дочкою. Він пояснив, що його спадкоємиця полетіла за кордон на навчання.

Судячи з геолокації, знімок був зроблений в аеропорту "Бориспіль". Руслан Євдокименко позував у вбранні темного кольору і з кепкою на голові. Його дочка Софія вибрала для авіаперельоту look у світлій кольоровій гамі.

У коментарях до публікації шанувальники оцінили зовнішній вигляд членів зоряного сімейства і не премнули відзначити схожість дочки з батьком. Також не обійшлося і без побажань вдалого шляху: "Щасливої дороги, Сонечка!😘 А татові-терпіння в очікуванні нової зустрічі!👍 😘 ", "Бажаю сонечці величезного бажання вчитися. Цікавих подій, чудових відміток. Нехай навчання буде цікавим! Успіхів, удачі".

Не секрет, що Руслан Євдокименко з великим трепетом і любов'ю ставиться до близьких людей, а спільні сімейні фото миготять в його акаунті із завидною регулярністю.

Наприклад, він ділився кадром, на якому були відображені його діти - дочка Софія і син Анатолій. А в підписі до знімка зірковий батько написав, що вони його "сенс життя".

Софія Євдокименко вчиться приватній школі мистецтв і дизайну Parsons For Design, розташованій в Нью-Йорку. А живе в Майамі разом зі своїм коханим Денисом Жадановим. 20-річна внучка Софії Ротару паралельно активно займається моделінгом і співпрацює зі світовими фотографвами, а її обранець Денис веде бізнес. Крім того, закохані багато подорожують, а потім виставляють романтичні кадри в соцмережі.

Популярні новини зараз

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова обурила публіку безглуздим зверненням до своєї дочки.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк потішила шанувальників оригінальним фото з Дмитром Гордоном.

Нагадуємо, що Христина Асмус опублікувала унікальні кадри із закритої вечірки після прем'єри вистави Олега Меньшикова.