Ірина Білик заінтригувала шанувальників відеороликом з таємничим незнайомцем. Виявилося, що артистка позувала з молодим українським співаком.

У мікроблозі Ірини Білик з'явився новий пост. Виконавиця опублікувала коротке відео з анімованою фотографією. На знімку артистка зображена з хлопцем, якого далеко не всі українці змогли впізнати.

Як виявилося, на фото разом з Іриною зображений молодий український співак Сергій Мироненко. Йому 37 років, він відомий глядачам по участі в популярних музичних шоу: "Шанс", "Караоке на Майдані" і "Наша пісня".

Як виявилося, в мікроблозі Білик спільне фото з Мироненко з'явилося не просто так. Артисти записали спільну пісню, яка отримала назву «Відпусти». Про це Ірина повідомила своїм фоловерам.

«ПРЕМ'ЕРА!!! Наш дует "Відпусти" з @mironenko.me вже доступний на всіх цифрових майданчиках! Музика і слова - Олександр Тищенко. Sound production-Орест Галицький. Mix & Master-Віталій Телезін», - написала Білик.

Шанувальники виконавиці відзначили, що артисти добре виглядають разом, а їхні голоси імпонують один одному.

Популярні новини зараз

З-за столу не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Готується відставка Шойгу: вже заарештували його головного заступника, який жив у особняку з "Майстра та Маргарити"

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Білик оголосила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, від якого співачка виховує сина Табріза. Раніше артистка проживала в цивільних шлюбах з продюсером Юрієм Нікітіним, моделлю Андрієм Оверчуком (від якого у зірки є син Гліб), танцівниками Дмитром Коляденко і Дмитром Дікусаром.

Як повідомлялося раніше, Ірина Білик заінтригувала фанатів букетом від таємничого незнайомців. Хто є таємним шанувальником зірки?

Hyser також писав, що Ірина Білик віддалася пристрасті відразу з двома своїми екс-чоловіками. Це потрапило на відео.