Алла Пугачова і Максим Галкін з розмахом відзначили день народження своїх дітей Лізи і Гаррі. Шоумен поділився з фанатами свіжими сімейними знімками, а Примадонна вразила всіх своїм молодшим виглядом.

Тепер зрозуміло, навіщо Алла Пугачова знову зважилася на пластичну операцію. Справа в тому, що днями Примадонна і її чоловік Максим Галкін з розмахом відзначили день народження своїх дітей-двійнят Лізи і Гаррі. Зоряне сімейство запросило на торжество не тільки своїх знаменитих друзів, а й ровесників іменинників. Звичайно ж, Аллі Борисівні хотілося виглядати молодою мамою, а не бабусею на дитячому святі.

Сімейними знімками зі святкування дня народження двійнят у своєму мікроблозі поділився Галкін. На знімках крім іменинників і їх друзів можна побачити практично все зоряне сімейство Примадонни. На свято до Лізи і Гаррі прибула старша дочка Пугачової Крістіна Орбакайте, а також її старший син Микита Пресняков разом зі своєю дружиною Оленою Красновою.

Для свята Примадонна вибрала наряд чорного кольору, який також включав в себе оригінальну капелюшок і рукавички. Іменинники були в білому, а їх батько – в чорних джинсах, білій футболці і сірому піджаку. Орбакайте вибрала для заходу червоно-фіолетове плаття, а її невістка – шкіряний костюм (кроп-топ і спідницю) відтінку мокко.

Дітей розважали аніматори та фокусники. Судячи з фото, всім було весело.

"Чудове свято, діти в захваті 😍 дякую всім за привітання!» - зазначив Галкін у своєму мікроблозі.

Популярні новини зараз

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Показати ще

Зазначимо, що Алла Борисівна на фотографіях виглядає значно краще, ніж на прем'єрі фільму «Вертинський». Мабуть, після пластики пройшло трохи більше часу, і її міміка трохи ожила, а посмішка вже не нагадує оскал Джокера.

Як повідомлялося раніше, у мережі обговорюють архівне фото Алли Пугачової. Чим це вона займалася на сцені під час свого виступу?

Hyser також писав, що у мережі оголосили повний список коханців Алли Пугачової. Максим Галкін такого Примадонні не пробачить.