У мережі показали унікальне відео. У кадрі модернізований "Запорожець" обігнав у гонці Tesla. Як таке взагалі можливо? Не вірите, дивіться на відео.

У мережі обговорюють міць вітчизняного автопрому. На Youtube-каналі TWIN BATTERY technology показали, як модернізований «Запорожець» обігнав у гонці не кого-небудь, а електромобіль Tesla.

Українець Дмитро з Кропивницького займається ремонтом та удосконаленням автомобілів. Також він є господарем Youtube-каналу TWIN BATTERY technology. На своєму каналі Дмитро показав, як на Запорожці ЗАЗ-965 обігнав Tesla моделі S. Між двома авто було проведено два заїзди, які відбулися на нещодавно відремонтованій трасі з рівним покриттям. Результати вражають!

"ЗАЗ взяв участь у двох дрег-заїздах проти теславської "ески". У перший раз саморобний електромобіль відразу після старту вирвався вперед. Наздогнати і перегнати його Model S змогла лише тоді, коли швидкість склала 110 км/год, а водій ЗАЗа перестав тиснути на газ", - йдеться в повідомленні.

У другій гонці Tesla перегнала ЗАЗ, тільки коли швидкість автомобілів перевалила за 130 км/ч. Як зізнався Дмитро, який під час гонки перебував за кермом «Запорожця», він просто боїться розганяти це авто більше 100-130 км/ч. Однак до цієї позначки Заз обійшов Tesla за всіма параметрами. Так, до 100 км/год «Запорожець» розігнався за 4,33 секунди, а Tesla – за 6,3 секунди.

Зазначимо, що Дмитро сидів за кермом не заводського авто, а модернізованого «ЗАЗ-965». На "Запорожець" українець встановив мотор від Nissan Leaf.

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Показати ще

Відео гонки вітчизняного авто з електромобілем було залито в мережу 5 днів тому. За цей час його подивилося понад 40 тисяч осіб, і більше тисячі з них залишили під роликом свій лайк.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали прототип "Запорожця". Він був "окатим", а не "горбатим".

Hyser також писав, що українцям показали електромобіль ЗАЗ-Таврія.