Ігор Ніколаєв поділився з фанатами своїм архівним знімком. Співак і композитор показав, як виглядав в молодості.

Російський композитор і співак Ігор Ніколаєв періодично публікує у своєму мікроблозі архівні знімки. Ось і сьогодні він порадував шанувальників фотографією зі свого архіву.

"Молодість!.. Заїхав до старшої доньки в гості, погортав старі фотоальбоми... там багато цікавого!) Буду періодично викладати💥 📸", - підписав фото Ніколаєв.

На чорно-білому знімку він зображений разом з Володимиром Пресняковим-молодшим, який визирає з-за плеча Ніколаєва. Ігор одягнений у джинсову сорочку, згідно з модою тих років. Виглядає композитор так, яким його пам'ятають віддані фанати: довге кучеряве волосся на голові і щіточка знаменитих вусів під носом.

Фото зроблено приблизно в той період, коли Ніколаєв був одружений на Наталії Корольовій. Нагадаємо, шлюб Ніколаєва з Корольовою тривав 9 років: з 1992-го по 2001-ий. Це була одна з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу: він - талановитий композитор і співак, вона – популярна співачка і красуня. Подружжя називали не інакше, як «Дельфін і Русалка». Пісню з такою назвою Ніколаєв написав для Корольової, а потім вони виконали її разом. Правда, пісня стала пророчою для пари, адже "Дельфін і Русалка не пара, не пара, не пара». На початку 2000-х Корольова проміняла Ніколаєва на Сергія Глушка. Хоча ніхто не вірив у довговічність союзу співачки і стриптизера, вони разом вже 18 років, у них є син Архип.

Ніколаєв важко переживав розрив з Корольовою, але все-таки знайшов щастя в особистому житті. У 2010-му він одружився на починаючій співачці Юлії Проскуряковій, яка подарувала йому дочку Вероніку. Від першого шлюбу з однокласницею Оленою у Ніколаєва є доросла дочка Юлія. А ось у шлюбі з Корольовою дітей не було.

Популярні новини зараз

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Допоможе коробок з-під сірників: як швидко і без проблем очистити будь-яку праску

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Ігор Ніколаєв вразив мережу траурним постом. За ким сумує композитор?

Hyser також писав, що дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова похвалилася фігурою в міні-сукні. Яка красуня!