У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост, який присвячений радянському автомобілю ЗІЛ. Цього красеня зняли на камеру телефону в одному з афганістанських міст.

Відповідну публікацію продемонстрували на сторінці "zilfans"в Instagram.

Пост в Instagram

"Шикарні вантажівки ЗІЛ в Афганістані: добірка незвичайних фотографій події в Афганістані вже кілька тижнів не зникають із заголовків новин, але ми звернули увагу на цю країну не у зв'язку з політикою, а через незвичайні автомобілі. Блогер Ілля Варламов провів кілька днів у Кабулі незадовго до захоплення міста "Талібаном" (рух визнано в Росії терористичним, його діяльність заборонена) і звернув увагу на старі вантажівки ЗІЛ130, які можна побачити в афганській столиці.
Джерело: wroom.ru", - підписаний пост на сторінці в соціальній мережі.

Фолловери групи "zilfans" активно спостерігають за новими публікаціями з незвичайними машинами. На даний момент кількість підписників, які підписані на сторінку в соцмережі перевалило позначку в 45 тисяч осіб. Вони не пройшли повз фотографій і написали свої відгуки.

Пост в Instagram

Популярні новини зараз

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Показати ще

"Заводу немає країни немає а вони досі працюють . Це про якість радянського автопрому . Зроблено на століття", "чому люк в даху був тільки у пасажира?", "Сам хотів вам посилання кинути, реально приємно бачити", "Машина всіх часів і народів", "а що в них незвичайного? Звичайні 130", "Талібанмобіль", - залишають коментарі під знімками користувачі соціальної мережі.

Коментарі

Коментарі

Потрібно відзначити, що, не дивлячись на 2021 рік, в країнах СНД знаходиться дуже багато любителів радянських і старих автомобілів. На даний момент багато хто любить експериментувати і модифікувати старі автомобілі, щоб виділяться з натовпу.

Пост в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний радянський автомобіль.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", BMW показали автомобіль майбутнього.

Також портал "Hyser" писав, що у Києві продемонстрували унікальну Таврію.