В Америці виявили тіло актора Майкла Кеннета Вільямса. Він був відомий ролями в популярних фільмах і серіалах. Акторові було 54 роки.

Вчора в Америці помер Майкл Кеннет Вільямс. Тіло 54-річного актора виявили в його квартирі в Брукліні. Як повідомляє американська преса, тіло актора було знайдено на кухні, а на столі залишилися сліди наркотичних речовин. Тому, цілком можливо, що помер Вільямс від передозування. Тіло актора виявив його племінник.

Сім'я Вільямса підтвердила його смерть і попросила громадськість проявити повагу до їхнього горя.

"Сім'я з глибоким жалем повідомляє про смерть номінованого на премію «Еммі» актора Майкла Кеннета Вільямса. Вона просить вашої тактовності, сумуючи про цю непереборну втрату", - передала журналістам представник актора Маріанна Шафран.

Вільямс починав свою кар'єру в якості танцюриста в кліпах Мадонни і Джорджа Майкла, а також моделі. Найбільшу популярність йому принесли зйомки в серіалі "Прослушка". Потім актора стали запрошувати в епізодичні ролі таких популярних серіалів, як "Закон і порядок: Спеціальний корпус", "Шпигунка", "Клан Сопрано" і "C. S. I.: Місце злочину". Також Вільямса можна побачити в таких фільмах як "Стукач", "12 років рабства", "Робокоп" і "Судна ніч 2". За плечима актора зйомки в більш ніж 60 фільмах і серіалах. За своє життя він чотири рази був номінований на премію «Еммі».

Популярні новини зараз

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Показати ще

Як повідомлялося раніше, не стало актора серіалу "Свати". Це злий рок якийсь! Страшна хвороба забрала молодого актора.

Hyser також писав, що помер легендарний актор Жан-Поль Бельмондо. Йому було 88 років. Шанувальники по всьому світу сумують про втрату.