Час від часу представники шоу-бізнесової тусовки стають об'єктами хейтерської критики, а також страждають від хакерських атак.

На жаль, знаменита російська співачка Лариса Доліна також зіткнулася з подібною неприємністю і поспішила звернутися до шанувальників з проханням не довіряти шахраям, які, можливо, будуть використовувати її сторінку в Instagram в корисливих цілях.

Оскільки артистка втратила контроль над своїм аккаунтом в популярній соціальній мережі, вона скористалася допомогою своїх колег по естрадному цеху. У тому числі, звернення виконавиці хіта» Погода в домі " опублікувала Дружина Леоніда Агутіна Анжеліка Варум.

"Мої дорогі колеги, друзі. Мій Instagram зламали і зараз вже поміняли пароль і т.д. Прошу вас опублікувати в Ваших соц.мережах цю інформацію, щоб люди не реагували на шахраїв. Спасибі " - йдеться в повідомленні від імені Лариси Доліної.

Фанати знаменитості припустили, що це може бути пов'язано з недавньою музичною прем'єрою артистки. Йдеться про нове музичне творіння" Мураши по шкірі", яке вона записала разом з групою"ДаВінчі".

У ній, на думку деяких шанувальників, Лариса Доліна висміяла тих естрадних виконавців, які при наявності мінімального таланту намагаються "зоряною хворобою". Також є припущення, що вона натякнула на недавній скандал з блогеркою і співачкою Валею Карнавал, який стався на шоу Максима Галкіна "Музикаліті".

Популярні новини зараз

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Що потрібно додати в ґрунт, щоб помідори виросли солодкими та м'ясистими: розкриваємо секрет

Тітка Сара поганого не порадить: єврейський рецепт рулету з м'ясного фаршу з рисом та начинкою з вареного яйця

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Лариса Доліна налякала шанувальників висохлою шкірою обличчя.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін поділився ефектним фото і засвітив улюблене вбрання для ігор з Аллою Пугачовою.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова влаштувала фотосесію з давнім другом і нарвалася на критику хейтерів.