Російське акторське співтовариство сколихнула новина про чергову втрату. Стало відомо про те, що на 60 - му році життя пішов з життя Московського Вірменського театру Артур Діланян.

Він запам'ятався глядачам за популярними телесеріалами " П'ятницький. Глава друга", "Кухня», "Вороніни" та іншим. Його фільмографія налічує понад 10 проектів.

За інформацією росЗМІ, актор прямо на вулиці у актора різко погіршилося самопочуття. На той момент він здійснював прогулянку по території ВДНГ. Прибулі за викликом медики, провели комплекс реанімаційних заходів, які не увінчалися успіхом. Потім медпрацівники констатували у артиста гостру серцеву недостатність. Про це пише видання "Факти та коментарі".

Артур Диланян. Фото: Instagram

Керівник театру Слава Степанян в бесіді з журналістами росЗМІ пояснив, що у актора був діабет, але він ретельно приховував це від усіх. Про його недугу було відомо обмеженому числу людей. За інформацією інсайдерів, причиною смерті артиста стала зупинка серця. Також відомо, що він робив щеплення від коронавірусу.

Втім, в одному з російських мас-медійних джерел є посилання на повідомлення, опубліковане на сцені театру, в якому служив Артур Діланян. У ньому сказано: "На сцені помер наш друг, колега, наша рідна людина ... Відчуття кошмарного сну"»

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Її розробили італійці: як виглядав рідкісний ЗАЗ "Таврія" із мотором від відомої іномарки

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Не всі про це знають: чому у деяких селах намагаються не висаджувати калину біля будинку

Показати ще

Артур Діланян здобув освіту у ВДІКу за спеціальністю "актор театру і кіно" в майстерні А.Б. Джигарханяна. З квітня 2002 по червень 2003 року працював виконуючим обов'язки начальника відділу «Промоушн & Продакшен» телекомпанії ITR в Москві. Потім більше року був начальником креативного відділу телерадіокомпанії»МИР".

З 2004 року вступив на посаду режисера і актора Московського Вірменського театру.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії прямо під час гри на полі зупинилося серце знаменитого футболіста.

Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомого українського політика і екснардепа.

Нагадуємо, що пішла з життя знаменита українська журналістка.