Скандальний російський продюсер Андрій Разін скористався своїм мікроблогом, щоб оцінити вокальні здібності деяких знаменитих артистів. Він пояснив, чому голоси Алли Пугачової і Юрія Шатунова змінилися до невпізнання.

Не секрет, що Андрій Разін часто публікує в соцмережі пости, в яких розкриває таємниці колег по шоу-бізнесовому цеху. Цього разу він торкнувся теми шкідливих звичок серед представників естради і заявив, що Примадонна російської сцени припинила співочу кар'єру саме через те, що міцно «дружила» з нікотином.

"Алла Борисівна Пугачова пішла з шоу бізнесу саме тому, що вона курить з сімдесятих років, тому її голос змінився до невпізнання" - написав продюсер "Ласкового мая".

Також він не упустив можливості торкнутися персони Юрія Шатунова і пояснив, що його екс-підопічний курив з шести років. Більш того, він був єдиним, кому дозволялося курити під час роботи в колективі "ЛМ". Для інших солістів-це було табу.

Що стосується власних вокальних здібностей, то Андрій Разін розповів: "Наприклад, свої пісні я завжди співав чистим голосом, так як ніколи не курив. А Юра Шатунов і Алла Борисівна Пугачова співають прокуреними голосами🙏".

Варто відзначити, що Андрій Разін досить часто в своїх публікаціях згадує Аллу Борисівну. Як правило, він акцентує увагу на своєму шанобливому ставленні до дружини Максима Галкіна. Також артист переконаний, що між ними є багато спільного: "Схоже, ми з Аллою Борисівною Пугачовою знову впадаємо в молодість..."

Популярні новини зараз

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Не всі про це знають: чому у деяких селах намагаються не висаджувати калину біля будинку

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов показав унікальні фото, зроблені на рибалці.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Разін різко висловився на адресу Ксенії Собчак.

Нагадуємо, що Андрій Разін назвав Лайму Вайкуле "кабацькою" співачкою за те, що вона образила пісні групи"Ласковый май".