Знаменита російська актриса Христина Асмус вже кілька тижнів поспіль активно ділиться з шанувальниками подробицями знімального процесу нового фільму.

Для роботи над проектом зірка навіть вирушила на Шрі-Ланку, прихопивши з собою дочку Анастасію. Але через проблеми з місцевою поліцією, творчій команді довелося подолати чимало труднощів і пережити обшук.

Свою нову публікацію в Instagram Христина Асмус присвятила темі недовіри і з обуренням зазначила, що багато з того, що вона говорить – піддається великому сумніву.

За словами екс-дружини Гаріка Харламова, вона натрапляє на стіну непорозуміння кожен раз, коли намагається бути максимально чесною: «Коли я кажу людям, що взагалі ніколи в житті нічого не робила з обличчям, не вмиваюся водою, не користуюся кремом, не вмію курити в затяг, ніколи не пробувала ніяких заборонених речовин, не займаюся спортом, не п'ю, схильна до повноти і постійно сиджу на дієтах...».

Своє одкровення Христина Асмус ілюструвала ефектним пляжним фото, на якому постала в яскравому купальнику і рожевих шортах. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Оригінальні коментарі фоловерів не змусили себе чекати. При цьому артистці порекомендували не звертати уваги на критику хейтерів, оскільки єдине, що ними рухає - це заздрість:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють новий роман Гаріка Харламова з колегою по знімальному майданчику.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала, як проводить час на Шрі-Ланці.

Нагадуємо, що Христина Асмус стурбувала шанувальників поганими новинами про своє здоров'я.