Популярний російський шоумен Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, здивував передплатників свого мікроблогу художнім талантом. Артист похвалився власноруч написаним портретом своєї дружини Наташі Корольової.

Він зобразив виконавицю в спокусливому кремовому платті, оголює зону декольте і спокусливі форми. Як доповнення до образу – масивні перлинні сережки і браслет.

У підписі до публікації в Instagram Сергій Глушко пояснив: "Обіцяв показати, коли закінчу... Полотно 100 / 80 см, масло. Всім привіт!😁".

У коментарях до посту чоловіка Наташі Корольової, фоловери оцінили його художні старання компліментами і порекомендували йому не зупинятися на досягнутому і продовжувати творчі експерименти:

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

До слова, в талант Тарзана і його вміння писати картини, вірять далеко не всі інтернет-користувачі. І нерідко на адресу танцівника-художника "прилітають" колючі зауваження про те, що він видає чужі роботи за свої.

У відповідь на подібні припущення, Сергій Глушко каже, що йому все одно і він не має наміру нікому нічого доводити. Але при цьому записує відеозвернення в Instagram, в яких показує своє робоче місце і кімнату, в якій народжуються його шедеври.

Артист спеціалізується на написанні портретів, а Наташа Корольова вже не раз надихала його на написання картини:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова розчулила шанувальників сімейною ідилією з Тарзаном.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко осоромився дивним зовнішнім виглядом в плавках і нарвався на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Сергій Глушко проявив креативність під час їзди в автобусі і познайомив фанатів зі своїм новим другом.