Випуск реаліті-шоу "Панянка-Селянка" з Тетяною Осадчою запам'ятався багатьом, адже ця дівчина була дуже харизматичною, завжди говорила на камеру те, що думає, а її форми підкорили не одного українського чоловіка. Ось тільки мріям дівчини про щастя і багатого життя не судилося збутися, так як занадто рано вона померла.

Так, стало відомо, що в Києві Тетяну Осадчу знайшли мертвою з перерізаним горлом в її власній квартирі. Про подробиці події було розказано в сюжет "Надзвичайних новин" з посиланням на поліцію Оболонського району Києва, де потерпіла проживала.

За попередніми даними, Тетяну Осадчу зарізав її власний чоловік, з яким вона розписалася на початку літа 2021 року.

Правда, взаємини закоханих завжди було складно назвати ідеальними. Перше, що завжди бентежило друзів Тетяни - різниця у віці в 16 років і агресивність в його характері. Крім того, чоловік був після інсульту і з іншого міста, але Тетяна так хотіла нормальну сім'ю, що навесні 2021 року перевезла Миколу жити до себе.

З тих пір сусіди втратили спокій, так як" молоді " часто лаялися. А зовсім недавно, за розповідями сусідів, дівчина прибігла ховатися до сусідів в одній нижній білизні, а чоловікові бризнула в обличчя з газового балончика, коли той за нею прийшов.

Поліції вдалося з'ясувати, що саме під час останньої бійки 51-річний чоловік кілька разів ударив Тетяну ножем, і вона померла від ножових поранень, не сумісних з життям. Крім того, на тілі вбитої криміналісти виявили багато слідів від ударів, а горло було перерізано.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

Чоловіка затримали на місці злочину. Поліції Микола сказав, що взявся за ніж, так як Тетяна пішла на нього зі шваброю. Зараз чоловік Тетяни Осадчої знаходиться в СІЗО, так як суд постановив в якості запобіжного заходу тримати чоловіка під вартою.

Зазначимо, що Тетяну в Оболонському районі знали дуже добре. У неї вдома був власний манікюрний салон, крім того вона брала участь в популярному проекті "Панянка-Селянка". Крім шоу на ТV, Тетяна Осадча також була учасницею музичного гурту"Суперперсік".

Раніше Hyser писав про те, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа.

Також наш портал повідомляв, що у Києві затримали сепаратиста, який відкрив стрілянину по людях з балкона.

Нагадавши, у Чернігівській області сталася жахлива ДТП.